مجموعه ترفندهای تلگرام

دسته

مقالات آموزشی

مجموعه ترفندهای تلگرام

شاید در اولین روزهایی که اپلیکیشن تلگرام عرضه جهانی شد ، کمتر کسی فکر میکرد که این برنامه در بین بزرگترین پیام رسانان روز دنیا خودی نشان دهد و به سرعت فراگیر شود.

 

 

 

 

برخی از قابلیت های تلگرام :
  • سریعترین ابزار چت و پیام رسان در حال حاضر
  • امن و رمزگذاری اطلاعات رد و بدل شده
  • ذخیره سازی ابری داده ها
  • ایجاد گروه ها با قابلیت اشتراک گذاری اطلاعات
  • احتیاج به نت پرسرعت نیست و با ضعیف ترین اینترنت هم کار می کند
  • ۱۰۰ ٪ رایگان و بدون تبلیغات
  • احترام به حریم خصوصی
  • دارای ویژگی ها و قابلیت های بسیار زیاد و گسترده

فعال کردن ورود ۲ مرحله‌ای در تلگرام

اپلیکیشن تلگرام، علاوه بر امکانات فراوان و پشتیبانی از پلتفرم‌های مختلف، در یک چیز دیگر نیز شهرت دارد: امنیت. درواقع تلگرام خود را پیام‌رسانی معرفی می‌کند که از امنیت بالایی برخوردار است و کاربران می‌توانند نسبت به رمزنگاری شدن پیام‌ها و محافظت از اطلاعاتشان در مقابل هکرها مطمئن باشند.

در ورود ۲ مرحله ای تلگرام ، شما زمانی که میخواهید وارد تلگرام شوید باید علاوه بر کد فعال سازی ، رمز عبورتان را نیز وارد کنید.

 

برای فعال سازی ورود ۲ مرحله ای در تلگرام ابتدا به این آدرس بروید : Settings > Privacy and Security > Two-Step Verification

سپس گزینه Set Additional Password را انتخاب کنید و پسورد انتخابی خود را وارد سازید.

در مرحله بعد باید عبارتی بنویسید که یادآور پسوردتان است.

حالا آدرس ایمیل خود را وارد نمایید تا در صورت فراموش کردن رمزتان، بتوانید آن را بازیابی کنید.

در انتها برای تایید اکانت تلگرام خود ، باید وارد ایمیلتان شوید و بر روی لینکی که از سوی تلگرام برایتان ارسال شده کلیک کنید.

حذف کامل اکانت تلگرام

چنانچه قصد دارید اکانت تلگرام خودتان را به هر دلیلی پاک کنید ، ابتدا باید به این آدرس بروید و شماره همراه خود را وارد کنید. یک کد شامل اعدا و حروف به اکانت شما ارسال میشود.

اکنون کافی است کلمه عبور دریافتی را در قسمت Passwords وارد کنید و روی Sign In کلیک کنید. اکنون به صفحه‌ای منتقل می‌شوید که در آن علت حذف اکانت تلگرام از شما پرسیده می‌شود. یک متن ساده بنویسید و روی  Done کلیک کنید. ( اختیاری )در ادامه برای اطمنیان سوالی از شما پرسیده می‌شود که باید گزینه Yes ,delete my account را انتخاب کنید. اکنون اکانت و سابقه فعالیت شما در تلگرام کاملا پاک می‌شود.

صرفه جویی در مصرف اینترنت

دلیل مصرف بالای اینترنت در تلگرام دریافت اتوماتیک تصاویر، ویدئوها و پیام‌های صوتی در گروه‌ها و کانال‌هاست، در حالی که شاید مایل نباشید خیلی از آنها را مشاهده کنید. درنتیجه کافی است جلو دانلود اتوماتیک آنها را بگیرید.

برای این منظور وارد Settings شوید. در بخش Automatic media download سه گزینه مشاهده می‌کنید که به تنظیم این مورد در اینترنت گوشی، وای فای و اینترنت رومینگ مربوط است. کافی است وارد هرکدام از موارد دلخواه شوید و تیک تمام گزینه‌ها را بردارید.
از حالا به بعد تصاویر و ویدئوهای دریافتی به صورت محو دیده می‌شوند و برای تماشا یا گوش دادن به آنها لازم است روی آنها کلیک کنید. با کلیک روی آن روند دریافت فایل شروع می‌شود و سپس می‌توانید تصویر و ویدئو یا پیام صوتی مورد نظر را مشاهده کنید یا گوش دهید.
با همین تنظیم کوچک خواهید دید که هر ماه حجم قابل توجهی از اینترنت مصرفی شما کاهش می‌یابد.

حذف فایل‌های قدیمی اشغال‌ شده روی تلفن همراه

احتمالا شما هم پس از چند ماه کار کردن با تلگرام متوجه شده‌اید که فضای بسیار کمی از حافظه دستگاه هوشمندتان باقی مانده است. این موضوع به این دلیل است که تمام تصاویر و ویدئوهای مشاهده‌شده در تلگرام به صورت Cash در حافظه دستگاه شما ذخیره شده اند.

برای پاک کردن این اطلاعات ، کافیست به این مسیر بروید Settings > Messages > Cache Settings و Cache Settings را انتخاب کنید.

جلوگیری از اضافه شدن ناخواسته به گروه‌ها

حتما برای شما هم اتفاق افتاده است که آشنا و غریبه بدون اطلاع قبلی شما را در گروهی add میکنند. برای جلوگیری از این کار ، راه حل ساده ای وجود دارد.

ابتدا به این بخش بروید Settings > Privacy and Security . بخش Groups را انتخاب کنید.

ابن بخش به طور پیش‌فرض روی Everybody تنظیم شده است که می‌توانید آن را روی My Contacts تنظیم کنید تا فقط دوستان شما قادر به اضافه کردن شما به گروه‌های تلگرامی باشند.

همچنین در بخش پایین اگر تعدادی از دوستان و افراد لیست هنوز بدون اجازه، شما را به گروه‌های تلگرام اضافه می‌کنند می‌توانید لیست استثنایNever Allow تعریف کنید تا آنها هرگز نتوانند شما را ناخواسته به گروه‌ها و کانال‌ها اضافه کنند.

در صورتی که بخش بالا روی My Contacts باشد، با لمس Add User بخش Never Allow می‌توانید شخص موردنظر را از لیست انتخاب کنید.

 

 

قالب شرکتی وردپرس